KLAR – FERDIG – LED!

Få verktøyene du trenger for ledelse og lær hvordan du kan bruke dem til å skape en arbeidskultur som inspirerer og fremmer resultater sammen med teamet ditt. På fagdagen vil du få konkrete verktøy som du kan begynne å bruke med en gang; KLAR – FERDIG – LED!

Meld deg på kurset
Dette kurset er fullt, men du kan melde deg på interesseliste for å motta en e-post når kurset er tilgjengelig igjen.
Meld deg på kurset
Dette kurset er over, men du kan melde deg på interesseliste for å motta en e-post når kurset er tilgjengelig igjen.
KLAR – FERDIG – LED!Logo for KS Agenda

Vi fortsetter suksessen med vår digitale fagdag "Klar-Ferdig-Led" for deg som jobber i kommunen!

Bettina Nordahl og Åsbjørn Vetti fra KS Konsulent vil guide deg gjennom dagen med nyttig faglig innhold og inspirasjon. Denne gangen har vi også med oss Solfrid Flateby,en svært dyktig og populær foredragsholder som er kåret til årets taler. Solfrid har både utdanning og praktisk erfaring innen områder som tillitsbasert ledelse, endringsledelse, kommunikasjon, motivasjon og selvledelse.

Få med deg verktøyene som trengs for å skape vekst og trivsel på din arbeidsplass - meld deg på "KLAR – FERDIG – LED!"

Solfrid leverer med så stort engasjement, humor og energi at når det er ferdig så skriker hodet ditt etter mer. I ettertid så tenker du «Hva skjedde?». Som leder så ønsker du å komme deg hjem for å gjøre sakene litt annerledes og dermed bedre.

- Egil Gerhardsen, Rema 1000

Les mer om innholdet i fagdagen under fanene "foredragsholder" og "program"!

Målgruppe

Ledere på alle nivå, personalansvarlige, HR-ansvarlige, tillitsvalgte og verneombud.

 

Formål

Formålet er å utruste deg med praktiske verktøy som styrker din evne til å mobilisere medarbeiderne, håndtere utfordringer og ta beslutninger i arbeidshverdagen. Du vil få en dypere forståelse for effektiv ledelse, slik at du kan implementere disse verktøyene for å skape positiv endring og fremme en mer produktiv arbeidskultur.

Fagdagen er perfekt for vår ledergruppe! Det er en inspirerende dag med flotte foredragsholdere. Det er ekstra bra at vi får praktiske verktøy vi kan bruke med en gang i vårt daglige arbeid.

- Kursdeltaker

 

Nyttig informasjon

Er du ikke tilgjengelig til å delta på fagdagen den 19,november, vil du få tilgang til en personlig link med opptak i etterkant. Linken vil være tilgjengelig i ca. fire uker. Det er kun de som er påmeldt fagdagen som vil få tilgang til link med opptaket.

NB! Vennligst merk at dette kurset er kun for den enkelte deltakeren som har meldt seg på. Alle deltakere må registrere seg, uavhengig av om du deltar individuelt eller i gruppe.

‍‍

OU-midler

Kurset er forhåndsgodkjent for OU-midler og man kan sende inn refusjonskrav til www.ks.no/ou-refusjon. Refusjonskrav sendes først etter faktura er mottatt.

Program for dagen

 • Kl. 09:00-09:50 Hvordan jobbe sammen om å utvikle det gode arbeidsmiljøet? v/ Bettina Nordahl og Åsbjørn Vetti, seniorrådgivere KSK
 • Kl. 09:50-10:00 Pause
 • KL. 10:00-10:45 Hvordan kan vi utnytte kompetansen i organisasjonen enda bedre? v/ Bettina Nordahl og Åsbjørn Vetti, seniorrådgivere KSK
 • Kl. 10:45-10:55 Benstrekk‍
 • Kl. 10:55-11:30 Hva kan vi gjøre for å sikre arbeidskraft i framtida? v/ Bettina Nordahl og Åsbjørn Vetti, seniorrådgivere KSK
 • Kl. 11:30-12:00 Lunsj
 • Kl. 12:00-13:00 6,5 tips til den beste utgaven av meg v/ Solfrid Flateby, spesialtist innen ledelse og arbeidsmiljø

*Det tas forbehold om at det kan komme endringer i programmet

Solfrid Flateby

Solfrid Flateby

Foredragsholder
Solfrid FlatebySolfrid Flateby

Solfrid Flateby

Foredragsholder

Solfrid Flateby er en svært dyktig og ettertraktet foredragsholder som har blitt kåret til årets taler. Hun har over 25 års erfaring med å bygge opp lederskoler, medarbeiderprogrammer, salgs- og servicekurs, og har jobbet med å utvikle både medarbeidere, ledere og selskaper.

Med bakgrunn som tidligere HR- og kommunikasjonsdirektør for store selskaper som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic, har hun en omfattende innsikt i ulike deler av arbeidslivet. Solfrid har både utdanning og praktisk erfaring innen områder som tillitsbasert ledelse, endringsledelse, kommunikasjon, motivasjon og selvledelse.

Solfrid utstråler energi og bringer alltid med seg en herlig dose humor når hun formidler sine faglige budskap. I hennes foredrag deler hun konkrete tips og verktøy som ledere kan bruke i sin arbeidshverdag, og hennes engasjerende fremtoning gjør henne til en svært populær foredragsholder.

Bettina Nordahl

Bettina Nordahl

Foredragsholder
Bettina NordahlBettina Nordahl

Bettina Nordahl

Foredragsholder

Bettina Nordahl jobber med ledelse, organisasjonsutvikling, endring, utredning og samskaping. Hun er fagansvarlig for helhetlig oppvekst og klima/miljø. Hun har lang erfaring fra ledelse i kommunal sektor og har blant annet vært ansvarlig for samorganisering med mål om effektiv koordinering av tjenester. Bettina har et særlig fokus på tjenesteutvikling for dagens og framtidens behov, innovasjon og medvirkning. Videre jobber hun med strukturutredning, lederutvikling og lederveiledning.

Bettina har blant annet master i offentlig organisasjon og ledelse, videreutdanning i organisasjonspsykolog og er sertifisert i Lean, Prince2, NEO-PI-3, Kjernekvadranten og Transformational Leadership for sustainability.

Åsbjørn I. Vetti

Åsbjørn I. Vetti

Foredragsholder
Åsbjørn I. VettiÅsbjørn I. Vetti

Åsbjørn I. Vetti

Foredragsholder

Åsbjørn Vetti har jobbet med lederutvikling i KSK siden 2005. Mestringsorientert og tillitsbasert ledelse er essensen i effektiv ledelse. Han brenner for å øke omstillingstakten og omstillingskraften i kommuner og fylkeskommuner.

Vi står overfor store samfunnstransformasjoner og må gjøre endringer raskt. Å se tjenesteutvikling, samfunnsutvikling og demokratiutvikling i sammenheng blir viktig og Åsbjørn er spesielt opptatt av samskaping som mobiliserer ressurser og forbedrer kommuners og fylkeskommuners treffsikkerhet og legitimitet.

Informasjon om digitale kurs:

 • Kurset vil bli gjennomført på Teams eller Zoom.
 • Du vil motta nærmere beskjed og link etter hvert som kursdagen nærmer seg.  

Har du spørsmål eller trenger support?

Dette er et fysisk kurs. Det som er inkludert i prisen er deltakeravgift og lunsj. Det er ikke inkludert kostnader til middag, reise, overnatting og andre personlige utgifter.

Har du spørsmål eller trenger support?

Har du spørsmål eller trenger support?

Overnatting

Dersom du har behov for hotell i forbindelse med kurset har vi følgende hotellavtale du kan benytte deg av KS Agenda sin hotellavtale. Trykk på linken for å se kapasitet og tilgjengelighet.

NB! Rommet gjøres opp direkte av deltaker på hotellet

Påmeldingen er bindende.

Ved avbestillinger/endringer:

 • Inntil 3 uker før kurs-/konferansestart krediteres beløpet i sin helhet
 • Mindre enn 3 uker før kurs-/konferansestart gis ingen refusjon av deltakeravgiften og måltider

Avbestilling gjøres skriftlig til info@ksagenda.no.

Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset skal gå.

1 uke før kurset vil du motta detaljer om oppmøte. Dersom du ikke mottar denne informasjonen ber vi deg om å ta kontakt med oss per telefon eller e-post.

Kursregistrering gjelder kun for deltageren som er meldt på.

Det tas forbehold om programendringer.

OU-fondet er kommunesektorens opplærings- og utviklingsmidler som skal brukes til «arbeidsgiverrelatert ledelsesutvikling», hvor målgruppen er ledere.

Kommuner, fylkeskommuner og bedrifter som er en del av denne ordningen vil kunne få refundert deltakeravgiften på kurs og seminarer som tilfredsstiller definisjonen «arbeidsgiverrelatert ledelsesutvikling».

Det gjøres oppmerksom på at OU-midlene KUN dekker deltakeravgiften. Eventuelle kostnader knyttet til reise og opphold må dekkes av den enkelte deltaker selv.

Dette kurset er omfattet av ordningen om forhåndsgodkjente kurs hvor det ikke skal søkes om støtte fra OU-midlene. Det skal bare sendes inn refusjonskrav når man har mottatt faktura for kursavgiften.  Vi refunderer ikke registreringsbekreftelser.  

Skjema for refusjon finner man på https://www.ks.no/ou-refusjon. Faktura for kurset må være vedlagt i refusjonskravet. Bekreftelse på påmelding refunderes ikke. Vær obs på at MVA ikke er refusjonsberettiget.

Viktig! Er det flere deltagere fra en kommune/fylkeskommune/virksomhet på et kurs, skal det sendes inn ett samlet refusjonskrav for alle deltakerne

For at du skal få dekket forhåndsgodkjente OU-midler, kan kun 50% av kursplassene fylles opp med deltakere fra samme kommune. Den gjeldende kommunen kan gjerne få flere kursplasser, men må da betale full pris for de ekstra plassene som er over denne grensen.

Oslo kommune og privatpersoner kan IKKE søke om støtte fra dette fondet.

Du kan også lese mer om OU-midler her.

Ledige plasser
Få ledige plasser
Fullt

KLAR – FERDIG – LED!

19
Nov
 
2024
 
kl.
09:00
-
13:00
19
Nov
 - 
19
Nov
 
2024
 
kl.
09:00
-
13:00
Digitalt kurs
KLAR – FERDIG – LED!
Strategi og ledelse
2500
,- (mva-fritt)
,- (ekskl. mva)
,- (inkl. mva.)
Kursavgiften er 100% subsidiert
Har du spørsmål om kurset? Kontakt oss.
Dette kurset er fullt. Legg inn e-posten din i feltet nedenfor dersom du ønsker å få beskjed når kurset er tilgjengelig igjen.
Supert! Vi sender deg en e-post når kurset er tilgjengelig igjen.
Ånei, noe gikk galt med innsendingen.
Har du spørsmål om kurset? Kontakt oss.
Dette kurset er over. Legg inn e-posten din i feltet nedenfor dersom du ønsker å få beskjed når kurset er tilgjengelig igjen.
Har du spørsmål om kurset? Kontakt oss.
Supert! Vi sender deg en e-post når kurset er tilgjengelig igjen.
Ånei, noe gikk galt med innsendingen.
Meld deg på kursetMeld deg på kurset
KLAR – FERDIG – LED!
19
Nov
 
2024
 
kl.
09:00
-
13:00
19
Nov
 - 
19
Nov
 
2024
 
kl.
09:00
-
13:00