Om oss

Raus – Modig – Presis

Vi tilbyr kurs til deg som er kommuneansatt

Siden 2012 har vi kurset 30 000 ledere og ansatte i kommunene. Vi gjør vårt ytterste for å gi gode kursopplevelser.

Våre verdier

Dame som sitter på et hjerte

Raus

Vi er rause i samhandling med andre

Mann som balanserer på en pil

Modig

Vi er modige i utformingen av våre tjenester

Dame som stiller opp byggeklossser

Presis

Vi har høy presisjon i gjennomføringen av våre leveranser

Hils på teamet vårt

Kristin ØygardLogo for KS Agenda

Kristin Øygard

Prosjektleder
Les mer

Kristin Øygard

Prosjektleder

Med over 20 års erfaring innen kursutvikling, prosjektledelse og kommunikasjonsarbeid, fant jeg drømmejobben i KS Agenda høsten 2022. Tidligere har jeg jobbet som rådgiver i Diabetesforbundet og i Friskis&Svettis med helserelaterte kurs og konferanser. De siste årene har jeg utviklet en rekke nettkurs og jobbet med markedsføring, kommunikasjon og innholdsproduksjon.

Jeg får energi av å jobbe med mennesker, og er opptatt av å etablere gode relasjoner med kundenes behov i fokus. Mitt mål er å skape de gode kursøyeblikkene for alle som ønsker faglig påfyll. Jeg er opptatt av å levere relevante kurs for deg som kommuneansatt, der kvalitet og pedagogikk blir ivaretatt i alle tilbud.

Har du ønsker om nye kurstemaer?

Ønsker du råd til hvilke kurs som passer for deg?

Eller vil du at vi skal skreddersy et kurs for din kommune?

Ikke nøl med å ta kontakt!

Kristin ØygardLogo for KS Agenda
Inger SørensenLogo for KS Agenda

Inger Sørensen

Prosjektleder
Les mer

Inger Sørensen

Prosjektleder

Jeg er forretningsutvikler og økonom av utdannelse og har erfaring både fra offentlige og markedsrettede private organisasjoner med hovedvekt på strategisk planlegging, forretningsutvikling, prosjektstyring og relasjonsbygging.

I KS Agenda er min oppgave å skape de gode arenaene for nettopp relasjonsbygging, kompetanseheving og erfaringsutveksling gjennom relevante kurs og konferanser.

Jeg bidratt til gjennomføring av flere hundre kurs for kommunal sektor, og har hatt ansvaret for konferanser som eKommune, IA-Ledelse og Nasjonal Heltidskonferanse i KS Agenda.

Inger SørensenLogo for KS Agenda
Henrik WrightLogo for KS Agenda

Henrik Wright

Prosjektleder
Les mer

Henrik Wright

Prosjektleder

Jeg ble en del av KS Agenda-familien i 2023, rett etter at jeg fullførte min mastergrad i pedagogikk med fordypning i "kunnskapsutvikling og læring i arbeidslivet". I løpet av studiene lærte jeg om viktigheten av samarbeid og utvikling mellom individer, grupper og organisasjoner.

Min søken etter jobb ledet meg til en spennende stilling som prosjektleder ved KS Agenda. Her får jeg en fantastisk mulighet til å utvikle og administrere kurs og konferanser for å forme fremtidens kommuner og fylker. Jeg er overbevist om at læring er nøkkelen til både utvikling og å finne løsninger. Mitt mål er å skape de beste kundeopplevelsene, slik at læring blir motiverende og givende.

Hvis du har tanker om hva dette trenger, eller om hvordan vi kan bidra til en enda viktigere utvikling for fremtidens kommune og fylke, nøl ikke med å ta kontakt.

Henrik WrightLogo for KS Agenda
Dag NyseterLogo for KS Agenda

Dag Nyseter

Fagsjef
Les mer

Dag Nyseter

Fagsjef

Jeg har jobbet i selskapet siden 2009. Mine arbeidsoppgaver har vært utvikling og leveranser av kompetanseprodukter.

I dag er oppgavene hovedsakelig knyttet til utvikling, strategi og økonomi.

Dag NyseterLogo for KS Agenda
Monica OlsenLogo for KS Agenda

Monica Olsen

Salgs- og markedssjef
Les mer

Monica Olsen

Salgs- og markedssjef

Jeg kom til KS Agenda-familien i 2013 med over 20 års erfaring i hotell- og konferansebransjen. Dette har gitt meg bred kompetanse innen salg og marked. Tidligere har jeg blant annet jobbet som salgssjef på Grand Hotel i Oslo og som salgssjef i Norge for De Historiske Hotel & Spisesteder.

Jeg brenner for at våre kurs og konferanser skal være synlige for alle som ønsker faglig påfyll. Mitt mål er KS Agenda skal levere gode kunderelasjoner til deg som oppdragsgiver, deltaker eller leverandør inn til kommune-Norge.

Ikke nøl med å ta kontakt!

Monica OlsenLogo for KS Agenda
Arild R. HildeLogo for KS Agenda

Arild R. Hilde

Administrerende direktør
Les mer

Arild R. Hilde

Administrerende direktør

I 2012 var jeg så heldig å få jobb som administrerende direktør i det nystiftede KS-Agenda AS. Bakgrunnen min var fra reiseliv og administrative stillinger i hotellbransjen der hjertet mitt alltid banket for konferanser, og planlegging og gjennomføring av disse.

Hovedoppgaven da jeg startet i jobben, var å bygge selskapet og legge grunnlaget for fremtidig vekst. Dette var en utfordring jeg gikk inn i med stor entusiasme. Men, jeg visste at jeg ikke ville klare dette alene. I løpet av de siste seks årene har vi klart å rekruttere dyktige medarbeidere som har ulik og variert bakgrunn. Felles for alle er at de elsker jobben sin. Det handler om å gjøre hverandre bedre i hverdagen, slik at vi klarer å levere det kundene vil ha.  

Arild R. HildeLogo for KS Agenda
Eli Anne Hole ØstbyLogo for KS Agenda

Eli Anne Hole Østby

Avdelingsleder
Les mer

Eli Anne Hole Østby

Avdelingsleder

Jeg er så heldig å være leder for denne kreative gjengen. De ser ingen begrensninger - bare muligheter. De er bestandig på jakt etter å finne nye kurs, konferanser og tekniske løsninger. Jeg kom til KS Agenda i 2014 etter nesten 18 år i Stortinget og i regjeringsapparatet. Før dette har jeg en bakgrunn fra reiseliv, informasjonsarbeid i en bistandsorganisasjon og konserter/eventer. Jobben i KS Agenda gir meg muligheten til å bruke alle erfaringene jeg har tatt med på veien.

Eli Anne Hole ØstbyLogo for KS Agenda