Prosjektlederprosessen

Hvordan skal man sikre god gjennomføring av utviklingsprosjekter? Bli med på et kurs som leder deg gjennom grunnleggende prinsipper for et vellykket prosjekt

Meld deg på kurset
Dette kurset er fullt, men du kan melde deg på interesseliste for å motta en e-post når kurset er tilgjengelig igjen.
Meld deg på kurset
Dette kurset er over, men du kan melde deg på interesseliste for å motta en e-post når kurset er tilgjengelig igjen.
ProsjektlederprosessenLogo for KS Agenda

Kurset i prosjektlederprosessen gir deg og ditt prosjektteam et felles begrepsapparat innen prosjektfaget. Som deltaker tar du med deg et prosjekt eller en ide til et prosjekt inn i kurset – og vi jobber gjennom innholdet i kurset med egne case – dette gir deg verktøy som forenkler rollen din som prosjekteier, prosjektleder eller prosjektmedarbeider.

Du lærer prosessen fra A til Å, og tar i bruk kunnskapen umiddelbart etter kurset. (se på www.prosjektlederprosessen.no for mer informasjon om hva dette er!)

Prosjektlederprosessen er utviklet gjennom «best practice» siden 1995, og videreutviklet i tråd med utviklingen innen prosjektfaget hele veien.  Prosjekt Leder Prosessen følger grunnleggende prinsipper for et vellykket prosjekt: Personlig ansvar, forpliktende samarbeid, målstyring og gevinstrealisering. Dette er et virkemiddel for utvikling og innovasjon.

Målgruppe

Ledere som bestiller prosjektledelse, prosjektledere og prosjektmedarbeidere. Spesielt rettet mot mennesker i offentlig sektor som jobber i prosjekter - små og store. Kan f.eks. være kommunedirektører, kommunalsjefer/enhetsledere, organisasjonssjefer og IT-sjefer med flere som ønsker å friske opp sine prosjektlederegenskaper

Formål med kurset

Formålet med kurset i prosjektlederprosessen er å sikre god gjennomføring av utviklingsprosjekter. Få mer kunnskap om strategi, planlegging og gevinsthåndtering, og lær å se sammenhengen mellom tjenesteproduksjon og teknologibruk.

Program 22. og 23. januar

Kurset varer fra 08.30 til 16.00 begge dager

1.       Introduksjon

2.       Hva er et prosjekt?

3.       Suksessfaktorer for prosjektgjennomføring

4.       De tre prosjektfasene

5.       Målstruktur og –formulering

6.       Prosjektorganisering

7.       Prosjektplanlegging

8.       Risikovurdering

9.       Interessenter

10.      Prosjektdokumentasjon

11.      Prosjektoppfølging

12.      Gevinstrealisering

13.      Oppsummering


Kursholder fordeler temaene i programmet på de dagene vi har tilrådighet og tilpasser ut fra hvilken gruppe som deltar og hvilke case /prosjekter man jobber med gjennom kurset.

Sonja Borderwich

Sonja Borderwich

Foredragsholder
Sonja BorderwichSonja Borderwich

Sonja Borderwich

Foredragsholder

Sonja Bordewich har over 20 års erfaring innen utvikling, innovasjon og prosjektledelse. Hun har de siste 11 årene jobbet for å bygge innovasjonskultur på tvers av privat og offentlig sektor. Hun har vært omstillingsleder i en region med tre kommuner og har innehatt alle rollene i praktisk prosjektarbeid i offentlig sektor på fylkes og kommunalt nivå, blant annet innen innovasjon i offentlig sektor.

Sonja Bordewich er en siviløkonom med videreutdanning innen innovasjon, prosjekt- og prosessledelse, teamutvikling og coaching. Hun er en sertifisert på NEO-PI-3 og sertifisert kursinstruktør gjennom Innovasjon Norge på å levere PLP-kurs (ProsjektLederProsessen) for prosjektledere, prosjektmedarbeidere, prosjekteiere og prosjektstyrer.

Informasjon om digitale kurs:

  • Kurset vil bli gjennomført på Teams eller Zoom.
  • Du vil motta nærmere beskjed og link etter hvert som kursdagen nærmer seg.  

Har du spørsmål eller trenger support?

Dette er et fysisk kurs. Det som er inkludert i prisen er deltakeravgift og lunsj. Det er ikke inkludert kostnader til middag, reise, overnatting og andre personlige utgifter.

Har du spørsmål eller trenger support?

Overnatting

Dersom du har behov for hotell i forbindelse med kurset har vi følgende hotellavtale du kan benytte deg av KS Agenda sin hotellavtale. Trykk på linken for å se kapasitet og tilgjengelighet.

NB! Rommet gjøres opp direkte av deltaker på hotellet

Påmeldingen er bindende.

Ved avbestillinger/endringer:

  • Inntil 3 uker før kurs-/konferansestart krediteres beløpet i sin helhet
  • Mindre enn 3 uker før kurs-/konferansestart gis ingen refusjon av deltakeravgiften og måltider

Avbestilling gjøres skriftlig til info@ksagenda.no.

Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset skal gå.

1 uke før kurset vil du motta detaljer om oppmøte. Dersom du ikke mottar denne informasjonen ber vi deg om å ta kontakt med oss per telefon eller e-post.

Kursregistrering gjelder kun for deltageren som er meldt på.

Det tas forbehold om programendringer.

OU-fondet er kommunesektorens opplærings- og utviklingsmidler som skal brukes til «arbeidsgiverrelatert ledelsesutvikling», hvor målgruppen er ledere.

Kommuner, fylkeskommuner og bedrifter som er en del av denne ordningen vil kunne få refundert deltakeravgiften på kurs og seminarer som tilfredsstiller definisjonen «arbeidsgiverrelatert ledelsesutvikling».

Det gjøres oppmerksom på at OU-midlene KUN dekker deltakeravgiften. Eventuelle kostnader knyttet til reise og opphold må dekkes av den enkelte deltaker selv.

Dette kurset er omfattet av ordningen om forhåndsgodkjente kurs hvor det ikke skal søkes om støtte fra OU-midlene. Det skal bare sendes inn refusjonskrav når man har mottatt faktura for kursavgiften.  Vi refunderer ikke registreringsbekreftelser.  

Skjema for refusjon finner man på https://www.ks.no/ou-refusjon. Faktura for kurset må være vedlagt i refusjonskravet. Bekreftelse på påmelding refunderes ikke. Vær obs på at MVA ikke er refusjonsberettiget.

Viktig! Er det flere deltagere fra en kommune/fylkeskommune/virksomhet på et kurs, skal det sendes inn ett samlet refusjonskrav for alle deltakerne

For at du skal få dekket forhåndsgodkjente OU-midler, kan kun 50% av kursplassene fylles opp med deltakere fra samme kommune. Den gjeldende kommunen kan gjerne få flere kursplasser, men må da betale full pris for de ekstra plassene som er over denne grensen.

Oslo kommune og privatpersoner kan IKKE søke om støtte fra dette fondet.

Du kan også lese mer om OU-midler her.

Ledige plasser
Få ledige plasser
Fullt

Prosjektlederprosessen

22
Jan
 
2024
 
kl.
08:30
-
16:00
22
Jan
 - 
23
Jan
 
2024
 
kl.
08:30
-
16:00
Thon Hotell Maritim, Stavanger
Thon Hotell Maritim, Stavanger
Digitalt kurs
Prosjektlederprosessen
Strategi og ledelse
8500
,- (mva-fritt)
,- (ekskl. mva)
,- (inkl. mva.)
Kursavgiften er 100% subsidiert
Har du spørsmål om kurset? Kontakt oss.
Dette kurset er fullt. Legg inn e-posten din i feltet nedenfor dersom du ønsker å få beskjed når kurset er tilgjengelig igjen.
Supert! Vi sender deg en e-post når kurset er tilgjengelig igjen.
Ånei, noe gikk galt med innsendingen.
Har du spørsmål om kurset? Kontakt oss.
Dette kurset er over. Legg inn e-posten din i feltet nedenfor dersom du ønsker å få beskjed når kurset er tilgjengelig igjen.
Har du spørsmål om kurset? Kontakt oss.
Supert! Vi sender deg en e-post når kurset er tilgjengelig igjen.
Ånei, noe gikk galt med innsendingen.
Meld deg på kursetMeld deg på kurset
Prosjektlederprosessen
22
Jan
 
2024
 
kl.
08:30
-
16:00
22
Jan
 - 
23
Jan
 
2024
 
kl.
08:30
-
16:00