KS Agenda scorer høyt på kundetilfredshet

KS Agenda kan med stolthet annonsere resultatene fra vår siste kundeundersøkelse, som viser en høy tilfredshetsscore på 4,35 av 5 stjerner.

Publisert 
25
Jun
 
2024
Kristin Øygard
Kristin Øygard
Publisert 
25
Jun
 
2024
kristin.oygard@ksagenda.no
pc

KS Agenda scorer høyt på kundetilfredshet Foto: GettyImages

Imponerende 85% av deltakerne uttrykker at de vil anbefale våre kurs til andre. Dette viser ikke bare at deltakerne er fornøyde, men også at de gjerne vil dele sine positive erfaringer med andre.

Resultatene reflekterer en betydelig interesse og engasjement for våre tilbud. Kursene appellerer til et bredt spekter av roller og aldersgrupper i kommunen. Respondentene opplever at kursene er relevante og verdifulle, noe som styrker KS Agenda sin posisjon som en ledende kursleverandør innen kommunal sektor.

KS Agenda ser frem til å bygge videre på denne suksessen og fortsette å tilby kurs som møter behovene til kommunal sektor.

Kurset var av topp 5 som jeg har deltatt på de siste årene. Årsaken var kursholder. En meget kompetent dame som hadde mye kunnskap både teoretisk og praktisk.

Kursdeltaker

Kurset vi deltok på var perfekt for vår nåværende situasjon. Alt innholdet var relevant, og det var en god balanse mellom faglig input og samarbeid med andre kommuner i samme situasjon.

Kursdeltaker

Kristin Øygard
Kristin Øygard
Publisert 
25
Jun
 
2024
kristin.oygard@ksagenda.no

Les videre